NOX  Én sikringsløsning til alle behov 

NOX er et kombineret sikringssystem, der forener adgangskontrol, tyverialarm, videoovervågning samt klima- og bygningsstyring i en og samme platform.

NOX er et åbent system, som enkelt kan integrere med virksomhedens eksisterende IT-systemer, og kan tilpasses enhver brugers behov.

NOX gør det nemt at programmere ADK og AIA

NOX er i bund og grund et kombineret tyverialarm og adgangskontrolsystem.
Dette gør, at proceduren for programmering af døre og sensorer, virker naturlig og logisk.

NOX indeholder ikke mindst en logisk formel programmering, hvori alle tilstande i systemet let kombineres i et visuelt programmeringsinterface.

En formel kan aktivere eller begrænse et modul (eller f.eks. en rettighed) alt efter situationen.

 

'I NOX er det også muligt at “bygge” sine egne:• Områdetilstande
• Områdetyper
• Indgangsprofiler

• Alarmtyper

 

Dermed kan du simpelt ændre i systemets opførsel, så det passer til enhver kundes ønske.

En populær funktion i detailhandlen er en såkaldt visitationsformel, hvor en tilfældighedsgen- erator tilfældigt udvælger medarbejdere til visitation når de forlader arbejdspladsen.

I eksemplet herunder kan systemadministratoren vælge imellem forskellige procentsatser, styret med en områdetilstand, så medarbejdere bliver udvalgt til visitation enten 20%, 50% eller 100% af tiden.
De forskellige procentsatser vil også kunne tildeles bestemte dage, tidspunkter, brugerprofiler samt alle andre tilstande i systemet - alt efter behov.

SimonsVoss har i samarbejde med NOX Systems udviklet SmartIntego trådløse døre til NOX. Løsningen består af en netværks HUB som kan installeres i den eksisterende netværksstruktur. Døre skal ikke bores ud ved installation af de trådløse håndtag og låse.

Alle brugere og styringer administreres igennem den samme software, uanset om du benytter smartphone, touch-skærm eller nogle af de mange andre muligheder som NOX tilbyder.

Op til 100 nødkort kan gemmes i hver enkelt enhed