Paxton-Access-Control
Paxton-Access-Control

press to zoom
nox-systems-ag-dbce8-logo_fs
nox-systems-ag-dbce8-logo_fs

press to zoom

press to zoom
Paxton-Access-Control
Paxton-Access-Control

press to zoom
1/4

Adgangskontrol 

Adgangskontrol giver dig mulighed for at styre, hvem der har adgang til din bygning.

 

Låse og nøgler tillader dig også at sikre din bygning, men når nøglerne går tabt eller bliver stjålet, vil ulejligheden og omkostningerne ved at skifte låse være betydelige. Nøglerne kan desuden kopieres og skabe endnu flere sikkerhedsrisici.

Alle virksomheder, enten små, mellemstore eller store, har aktiver, der skal beskyttes mod tyveri. Der er også spørgsmålet om beskyttelse af personale og deres ejendom. 

 

Elektronisk adgangskontrol giver den mest effektive og nemme måde at sikre din bygning og aktiver på. Installation af et adgangskontrolsystem betyder, at du aldrig bliver nødt til at ændre en lås igen. Brikker udstedes for at tillade adgang gennem de kontrollerede døre og er let spærret fra systemet, hvis de går tabt, stjålet eller bare ikke returneres af en person, der forlader din virksomhed. Mistede brikker vil ikke tillade adgang gennem de kontrollerede døre.

 

Når et adgangskontrolsystem er installeret, låses alle døre, der styres af systemet, automatisk, når døren er lukket. Enhver uden en kode eller adgangsbrik vil ikke kunne komme ind. Dørene kan indstilles til at låse op under en bestemt tidsramme.

 

Adgangskontrol kan også tilbyde fleksibel kontrol over brugernes adgangsrettigheder. For eksempel kan alle medarbejdere få adgang via hoveddøren til en bygning, men adgang til indre områder kan begrænses til dem, der har et bestemt behov for at være der. Adgangen kan også begrænses til tiden, men giver kun adgang til bestemte brugere på bestemte tidspunkter af dagen eller natten.

 

Adgangskontrol giver en sikker, bekvem, fleksibel og omkostningseffektiv måde at kontrollere, hvem der har adgang til din bygning, og hvornår adgangen er tilladt. 

Vi har løsninger hvor du får alarm og adgangskontrol i et system. Læs mere om vores systemer ved at trykke på billederne nedenfor.